Als je een reactie/recensie wilt plaatsen op mijn website, kun je ervoor kiezen dit anoniem te doen, door in het veld "Naam" -anoniem- in te vullen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Anoniem
2 maanden geleden

Ik voel me een stuk beter en veel vrolijker in het leven staan. Ik had in het begin niet gedacht dat dit echt zou werken, maar het tegendeel is flink bewezen. Na de eerste twee keer kon ik al veel verschil merken en werd het met de sessies steeds beter.
Ik gebruik het tappen nog steeds dagelijks en ook voor moeilijke situaties.
Marieke heeft mij heel erg geholpen , het voelde meteen vertrouwd aan.

Anoniem
5 maanden geleden

Sinds enkele maanden heb ik last van een frozen shoulder. Door gesprekken met mijn omgeving vroeg ik me af of EFT mogelijk iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik ben helemaal niet flauw maar de pijn aan schouder én arm was niet te doen. Ik kan niet liggen op die schouder dus slapen doe ik heel slecht. De pijn heeft invloed op mijn humeur. Na één EFT sessie bij Marieke heb ik een goede dag gehad en 's nachts zelfs geslapen. Al 2 dagen geen pijnstillers op!! De pijn is nog niet helemaal over maar door EFT voel ik me minder gefrustreerd door mijn beperking en kan beter met de pijn omgaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat het beter wordt en geniet van het contact en de rust van Marieke!!

Anoniem
een jaar geleden

Na jaren intensieve hulpverlening elders ben je de eerste die me echt geholpen heeft.

Anoniem
een jaar geleden

Ik sliep jarenlang slecht, meestal maar 2 a 3 uur per nacht. Na een paar sessies van Marieke slaap ik nu zo'n 7 tot 8 uur. Niet te geloven. Dit had ik eerder willen weten, had veel ellende voorkomen.

Anoniem
een jaar geleden

Ik voel me veel beter. Het gaat goed met mij. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat dit werkt, maar ik kan er niet omheen, ik voel veel meer rust. Ik heb geen nekpijn meer sinds EFT, daar heb ik jaren last van gehad. Eerst irriteerde ik me al als hij alleen maar binnenkwam, en nu denk ik, ach menneke, je kunt er ook niks aan doen. Ik heb veel meer overzicht. Ik tap bijna elke dag, het helpt echt. Ook bijvoorbeeld voor een moeilijk gesprek. Ik blijf nu veel rustiger tijdens moeilijke gesprekken over de kinderen. Het lukt nu om te doen wat nodig is, voor de kinderen en voor mezelf.

K.J.
een jaar geleden

Ik voelde het na iedere sessie met Marieke beter gaan. Ik tapp zelf bijna iedere dag. Dit zorgt ervoor dat ik uit mijn hoofd ga, dat ik niet dat gestresste gevoel krijg. Ik kan daardoor beter voor mezelf en de kinderen zorgen. Ik denk makkelijker. Ik kies makkelijker voor mezelf. Ik leg dingen makkelijker naast me neer, ik kan beter loslaten. Ik krijg minder snel gedoe met mensen.
Ik voel me op mijn gemak bij Marieke, vertrouwd gevoel. Ze heeft geen oordeel, ik voelde meteen dat het goed zat.

P.M.
een jaar geleden

Het voelt als iets magisch wat je me meegegeven hebt.
Iets wat ik ook zelf in kan zetten in mijn dagelijks leven. Dit omdat het laagdrempelig en simpel is.
Had ik dit maar 30 jaar eerder geleerd.
Je hoeft niet je hele verhaal te doen.
Je komt wel bij de kern.
Als je al 100x je verhaal hebt verteld is het zo fijn om minder te praten maar te doen. Ik hoef nl niet te leren me open te stellen, dat kan ik al.
Als je een gesloten persoon bent, dan is dit als tussenstap ook fijn om vertrouwen in jezelf te krijgen en te kunnen ontspannen.
Jij geeft vertrouwen, hebt een rustige stem
Je luistert goed naar wat ik aangeef.
Ik ga van de hak op de tak, van hier naar daar, en jij haalt er de kern uit.
De zorg voor mij, je beschikbaarheid en betrokkenheid zijn heel prettig.
Ik zet EFT soms dagelijks in.
Ik kan nu beter bij mezelf blijven en voor mezelf zorgen.
Ik ben rustiger.
Ik mag er zijn!
Verdriet en boosheid mogen er zijn.
Ik voel meer innerlijke rust.
Ik gebruik EFT ook als ik gespannen ben voor een situatie of stress heb in een situatie.
Je hebt me geholpen bij dingen waarvan ik dacht dat het niet kon veranderen, dat ik het niet zou kunnen, maar dat is me met
EFT wel gelukt.

M.R.
een jaar geleden

Marieke is diegene die mij liet kennismaken met EFT. Ik had geen idee wat ik mocht verwachten, maar al na een paar sessies merkte ik verlichting & dat was erg fijn! Marieke heeft tijdens de eerste sessie het theoretisch aspect van EFT uitgelegd, wat voor mij erg prettig was en zeker geen abracadabra. Duidelijk en toepasbaar!
EFT heeft er bij mij weer voor gezorgd dat ik in verbinding kwam met mijn gevoel en dit ook durfde toe te laten. Je gaat namelijk juist met EFT naar het onprettige gevoel (op een veilige manier), hierdoor kan je het doorvoelen en daarna verdwijnt het. Ik heb EFT toegepast op iets wat ik als kind heb meegemaakt, maar ik pas deze techniek nu nog steeds dagelijks toe! Heel fijn! Waar je ook bent of met wie, je kunt met EFT direct naar je gevoel, uit je hoofd, aarde & daarmee ontstaat er een gevoel van rust en kom je snel terug in balans. Marieke heeft een prettige praktijk, waar je in alle rust kunt genieten van de sessies! Want ook dat is het!
Marieke is een warme persoonlijkheid, waarbij ik me al snel op mijn gemak voelde. Ze luistert goed en had snel door waar mijn pijnpunt zat en waar dus winst te behalen viel. Ze is begripvol, neemt je serieus en je kunt haar ten aller tijden contacten als je vastloopt of ervaringen wilt delen. Ik heb Marieke als therapeut als zeer prettig ervaren. Ze is een mensen-mens en dat maakt dat ik graag naar haar toeging.